Omdat het vertrouwen krijgen van de mensen die zoeken wat jij te bieden hebt goud waard is

Elke dag komen er mensen op je website die zoeken en willen kopen wat jij te bieden hebt. Echt, niemand komt zomaar naar je website.

De conclusie: Niet jij, maar zij staan centraal.

Jouw websitebezoekers hebben een doel voor ogen en jij en ik gaan ze helpen dat doel bereiken. En snel ook, want ze hebben weinig tijd.

Hoewel door een scherm van elkaar gescheiden, gaat het online ook over contact tussen mensen. Door iets persoonlijks en menselijks te creëren, help ik je het vertrouwen winnen van de mensen die zoeken en willen kopen wat jij te bieden hebt. Eerlijk, integer en vol vertrouwen over waar jij voor staat. Geloofwaardig, relevant en waardevol voor wie je wilt bereiken.

In de juiste woorden. Jouw woorden, én die van de mensen die zoeken en willen kopen wat jij te bieden hebt. Actief en persoonlijk. Kort, gestructureerd, scanbaar en concreet. Met kennis van en ervaring met neuromarketing en Cialdini’s beïnvloedingsprincipes.

Mischa is een copywriter aan epo: je krijgt zoveel meer dan je vraagt. Hij heeft een strategische kijk op het geheel. Hij beseft dat psychologie en een geslaagde online strategie onlosmakelijk met elkaar zijn verweven en brengt dat ook in de praktijk. Mischa is een kritisch (mee)denker en non-conformist, die een probleem durft aankaarten en je nieuwe inzichten geeft. To the point en gestructureerd, zonder oeverloze nietszeggende theorieën. Dat zorgt voor een interessante wisselwerking tussen creatieve gedachten en gefundeerde inzichten. Resultaatgericht wikt en weegt hij, omdat elk woord hét verschil kan maken. Voor Profel resulteerde dat in een mooie synergie van een structuur met copy die werkt.
— Louis Deurinck, marketing manager Profel

Zo krijg jij de webteksten die jouw bezoekers duidelijk maakt dat jij hebt wat ze zoeken en waarom ze daarvoor bij jou moeten zijn.

Zodat het klikt tussen jullie.


Mischa

Laten we kennismaken

Gratis en vrijblijvend

Stuur me een bericht op mischa@mischa.be
Of bel me op nummer +32 9 329 56 94