Het aantal mensen dat nu contact opneemt via mijn website is zeker met 600 % gestegen.

"Ik heb Mischa benaderd om een gratis scan te laten maken van mijn website. Ik was verrast over het uitgebreide verslag dat ik aan de hand van de scan kreeg. Mischa had me overtuigd, ik wilde graag dat hij mijn teksten zou gaan schrijven. 

Ik vind Mischa een echte specialist in zijn vak, hij wil zoveel mogelijk informatie over degene achter de website, de teksten sluiten naadloos aan bij wie ik ben. Hij kan zich goed verplaatsen in de klant, zoekt naar goede zoektermen en heeft mijn talenten duidelijk benadrukt. 

De teksten die Mischa heeft geschreven zijn zeer duidelijk, mijn klant weet nu echt wat hij kan verwachten. Daarnaast scoor ik hoog in google en heeft hij me geholpen om te focussen. Mijn bezoekersaantal is van 400 á 500 per maand gestegen naar 800 bezoekers per maand. Mijn doel was om meer benaderd te worden door klanten via de website.
Het aantal mensen dat nu contact opneemt via mijn website is zeker met 600 % gestegen. 

Ik vond het fijn om met Mischa samen te werken, hij is zeer correct en attent en denkt goed met je mee. Met vragen kon ik altijd bij hem terecht. Regelmatig beveel ik Mischa daarom aan bij anderen in de hoop dat het hun hetzelfde succes brengt als mij."

Petra de Wit - Mix in Stijl Interieur Advies