Resultaatgericht wikt en weegt hij, omdat elk woord hét verschil kan maken

Mischa is een copywriter aan epo: je krijgt zoveel meer dan je vraagt. Hij heeft een strategische kijk op het geheel. Hij beseft dat psychologie en een geslaagde online strategie onlosmakelijk met elkaar zijn verweven en brengt dat ook in de praktijk. Mischa is een kritisch (mee)denker en non-conformist, die een probleem durft aankaarten en je nieuwe inzichten geeft. To the point en gestructureerd, zonder oeverloze nietszeggende theorieën. Dat zorgt voor een interessante wisselwerking tussen creatieve gedachten en gefundeerde inzichten. Resultaatgericht wikt en weegt hij, omdat elk woord hét verschil kan maken. Voor Profel resulteerde dat in een mooie synergie van een structuur met copy die werkt.

Louis Duerinck - Marketing manager Profel ramen en deuren

Mischa heeft het talent de essentie scherp te verwoorden

"Mischa geeft je z'n woord in de twee betekenissen. Hij heeft het talent de essentie scherp te verwoorden Daarnaast kun je op zijn woord rekenen. Ik hou erg van de balans tussen zijn durf om in dialoog te gaan over heikele punten en tegelijkertijd daarin zijn eigen standpunt neerzet, waarbij hij zich kan verplaatsen in en begrip toont voor het standpunt van de ander."

Kathleen Jooris - Certified Professional Coach Facilitator

Mischa heeft invoelend vermogen, stelt kritische vragen en schrijft kernachtige webteksten

"Het invoelend vermogen van Mischa en zijn kritische vragen over de essentie van mijn - diverse - aanbod als organisatieadviseur, coach en trainer, heeft geresulteerd in kernachtige webteksten die sprankelend en aansprekend zijn. Webteksten die zo kort en krachtig zijn dat ik ze ook elders heb kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij de toelichting van mijn boek op een webwinkel site."

Ellie van der Est - Vanderest

Mischa heeft me geholpen om mijn verhaal en visie overtuigend en aantrekkelijk te formuleren

hMischa heeft eind 2010 mijn boek 'Doorbraak! - Zero Budget Marketing op internet' (uitgeverij: A.W. Bruna), gebaseerd op mijn blog EersteHulpBijPlaatopnamen.blogspot.com, intensief geredigeerd. Mischa heeft verbeteringen gesuggereerd en de tekst op cruciale punten aangepast. Hij heeft me zo geholpen om mijn verhaal en visie overtuigend en aantrekkelijk te formuleren. Naast kleine, maar belangrijke aanpassingen van woorden, zinnen en zinsbouw deed hij ijzersterke suggesties voor paragrafen en tussenkopjes, met als direct resultaat dat de tekst beter leesbaar is en het thema van ieder hoofdstuk veel beter naar voren komt. Kwaliteiten die voor een specialist in webteksten schrijven onontbeerlijk zijn, maar hun kracht dus ook offline laten gelden.

Niels Aalberts

Mischa is gemotiveerd, denkt mee, geeft zijn ongezouten mening en advies waarop je kan verder bouwen

“Mischa heeft een ruime kennis van webcopy en kan je ook leiden hierin. Hij is en blijft gemotiveerd, denkt mee, geeft zijn ongezouten mening en advies waarop je kan verder bouwen. Zijn assertieve en positieve benadering geeft energie. Hij leeft zich in en laat zijn ‘pen’ hierdoor leiden.”

Svea Thielen – Duval Guillaume

Het aantal mensen dat nu contact opneemt via mijn website is zeker met 600 % gestegen.

"Ik heb Mischa benaderd om een gratis scan te laten maken van mijn website. Ik was verrast over het uitgebreide verslag dat ik aan de hand van de scan kreeg. Mischa had me overtuigd, ik wilde graag dat hij mijn teksten zou gaan schrijven. 

Ik vind Mischa een echte specialist in zijn vak, hij wil zoveel mogelijk informatie over degene achter de website, de teksten sluiten naadloos aan bij wie ik ben. Hij kan zich goed verplaatsen in de klant, zoekt naar goede zoektermen en heeft mijn talenten duidelijk benadrukt. 

De teksten die Mischa heeft geschreven zijn zeer duidelijk, mijn klant weet nu echt wat hij kan verwachten. Daarnaast scoor ik hoog in google en heeft hij me geholpen om te focussen. Mijn bezoekersaantal is van 400 á 500 per maand gestegen naar 800 bezoekers per maand. Mijn doel was om meer benaderd te worden door klanten via de website.
Het aantal mensen dat nu contact opneemt via mijn website is zeker met 600 % gestegen. 

Ik vond het fijn om met Mischa samen te werken, hij is zeer correct en attent en denkt goed met je mee. Met vragen kon ik altijd bij hem terecht. Regelmatig beveel ik Mischa daarom aan bij anderen in de hoop dat het hun hetzelfde succes brengt als mij."

Petra de Wit - Mix in Stijl Interieur Advies

Mischa heeft veel aandacht voor welke boodschap moet overkomen

"Mischa beheerst uitstekend de specifieke kenmerken van communicatie via een website, die duidelijk verschillen van andere communicatie. Hij besteedt veel aandacht aan welke boodschap moet overkomen. Een 10-tal testpersonen die mij goed kennen, vinden dat de website tekst perfect mijn persoonlijkheid en manier van werken weerspiegelt. Geslaagd dus! Ook op persoonlijk vlak is het zeer aangenaam om met Mischa samen te werken."

Staf Tubex - Badral management bvba

Met een positief kritische blik en visie op interviewen en schrijven voor internet inspireerde Mischa zijn collega's

Niels van der Tang

"Mischa toonde als hoofd eindredactie en schrijver jarenlang een bijzondere betrokkenheid bij KindaMuzik. Steeds met onze lezers voorop: 'Waarom is een interview of recensie interessant en relevant voor hen?'. Met zijn positief kritische blik en visie op interviewen en schrijven voor internet inspireerde hij zijn collega's tijdens redactievergaderingen en workshops."

Niels van der Tang - Stichting KindaMuzik

Mischa denkt en werkt 100% 'web', wat zich vertaalt in klantvriendelijke en zoekmachinevriendelijke teksten

Ik huurde Mischa in 2008 in als webcopywriter voor 2 e-marketing projecten. Het resultaat was bijzonder positief. Ik realiseerde me dat schrijven voor het web serieus afwijkt van schijven voor papier, zoals ook webdesign een apart vak is. Mischa denkt en werkt 100% 'web', wat zich vertaalt in klantvriendelijke en zoekmachinevriendelijke teksten. Een aanrader!

Peter Desmyttere

Mischa is een doorzetter, hij denkt mee, draagt suggesties aan en is prettig om mee samen te werken

Floriëlle Ruepert

“Mischa is een echte doorzetter. Het project waarvoor wij Mischa benaderden, kende veel hobbels en tegenvallers. Mischa wist met zijn inzet toch nog de deadline te halen. Hij geeft duidelijk zijn grenzen aan, maar is loyaal naar zijn opdrachtgever. Hij denkt mee en draagt suggesties aan waar dat nodig is. Bovendien is hij prettig om mee samen te werken.”

Floriëlle Ruepert - Erfgoed Nederland